Snad každého dokáže omámit vůně čerstvě upečeného pečiva. Stačí se ráno projít kolem pekárny a jakmile se dostane do nosu nádech čerstvého chleba, rohlíků, baget, dalamánků nebo třeba koblih, vždy se v člověku aktivuje touha se do takového pečiva zakousnout. Pečivo dnes na mnoha místech není příliš kvalitní. V hypermarketech, supermarketech i celé škále různých řetězců je pečivo strojově vyrobeným polotovarem, který je vyrobený z nejlevnějších ingrediencí, aby naplnil žaludky hladových lidí. Opravdu je možné si však na takovém pečivu pochutnat?

Zvolte pečivo z pekárny NÁŠ CHLÉB

NÁŠ CHLÉB, to je pekárna, kde je na prvním místě spokojený zákazník, tradice a láska k řemeslu. Pečivo zde nedělají stroje, každý kus je ručně vyrobený. Pokud máte rádi čerstvý chleba, můžete si vybrat hned z 20 druhů voňavých bochníků. Chléb je zde výjimečně dobré chuti, vybírají se pouze kvalitní přírodní suroviny a velký důraz je kladen na zpracování a zrání těsta. Za příjemnou vůní stojí žitný kvas, který si pekárna sama vyrábí a vede ho dvoustupňovou metodou. U druhého stupně šlechtí pekařský mistr chuť, aby byla jeho výsledná chuť dokonalá. Těsto zraje po přesně dlouhou dobu, aby bylo ideálně kypré.

Pekárna dělá sice výborné chleby, ale není to jediný druh pečiva, který nabízí. Vybírat si můžete také staročeské housky a rohlíky, focaccie, ciabatty, cornové pečivo, koláče, perníky a mnoho dalšího. Zatímco se ostatní soustředí na levné suroviny a strojové zpracování, zde vám vždy nabídnou to nejlepší pečivo vyrobené s láskou.

Kde pekárnu najdete?

Pekárny NÁŠ CHLÉB se rozrostly a najdete pobočky po celém Česku. Pravděpodobně je i ve vašem okolí jedna z takových pekáren, kam si můžete pravidelně chodit pro čerstvé pečivo. Více informací a seznam poboček najdete přímo na webových stránkách pekárny Vasepekarna.cz.