Pečujte o svůj vůz a zajistěte mu nezbytnou výbavu

Když je řeč o péči o vůz, mnoho lidí si pod tím představí nezbytné opravy, aby mohl vůz jezdit a být celkově provozuschopný. Mělo by se pečovat také o vzhled vozu, protože ten je také důležitý. Ve voze trávíme mnoho času a je tedy vhodné, abychom se zde cítili příjemně jak my, tak i lidé, kteří s námi cestují. Představíme si některé doplňky, které by vám rozhodně neměly chybět.

Doplňky, které se podílejí na vzhledu vašeho vozu

Co se týče exteriéru vozu, snad nejvýraznější jsou kola, většina lidí má plechové disky a ty nejsou zrovna příliš atraktivní, obzvláště, pokud je nezakrývají poklice. Nemusíte hned investovat do alu kol, stačí často koupit nové poklice na auto, aby vůz vypadal o mnoho lépe. Krásné poklice za nízké ceny najdete na vtvauto.cz, můžete si je vybírat v mnoha provedeních.

V létě je vhodné myslet na ochranu vozu před odletujícími kamínky, které dokáží nepěkně poškrábat karosérii.

O takovou ochranu se skvěle postará deflektor přední masky a kryt nárazníku.

Na komfort při jízdě má velký vliv především interiér. Pokud máte vůz již delší dobu, pravděpodobně již nejsou vaše autokoberce v nejlepším stavu. Vyplatí se koupit autokoberce nové, s nimi bude interiér vypadat mnohem lépe. U vozu je také skvělou investicí potah a sedačky. Autopotahy dokáží ochránit autosedačky tak, aby i po letech vypadaly jako nové. Dochází k jejich mechanickému poškození a také k zašpinění od jídla nebo od různých převážených předmětů. Pokud již máte autosedačky poškozené, autopotahy pomohou jejich nedokonalosti skvěle zakrýt a vůz rázem vypadá lépe. Drobné doplňky pro vůz nejsou drahé a jejich efektu si každý hned všimne. Inspirujte se kompletní nabídkou eshopu vtvauto.cz a zajisté zde najdete vhodné doplňky i pro váš vůz.